Agentie de marketing online

Web2Lead este o agentie de marketing online din Timisoara, creata de Cristian Nicolae, specialist in marketing online, cu doua certificari Google (AdWords Search Certified Individual si AdWords Display Certified Individual). Web2Lead a aparut ca o etapa fireasca dupa o experienta in vanzari si marketing de 16 ani, timp in care fondatorul a gestionat campanii de marketing online (AdWords, LinkedIn, Email, direct sales, marketing automation, inbound marketing) pentru clienti B2B si B2C din Romania, Italia, Polonia si Ungaria.

Daca ai un proiect de promovare online, ne poti contacta pentru o discutie fara obligatii.

Motivatia dezvoltarii acestui site am explicat-o in primul meu post de pe blog.

Web2Lead poate derula proiecte in urmatoarele domenii: Google AdWords, Google Analytics, Salesforce CRM, email marketing, website developmentcopywriting, marketing automation, inbound marketing, lead generation, lead nurturing, SEO si e-commerce.

Daca vrei sa-ti derulezi singur proiectele de marketing online, poti gasi in acest site o sursa de inspiratie. Pentru a fi la curent cu noutatile publicate pe blog, aboneaza-te la newsletter-ul nostru introducand adresa ta de email in campul de mai jos.

[mc4wp_form id=”35612″]