web2lead

Agentie de marketing online

web2lead este una din primele agentii de inbound marketing din Romania.  Suntem o echipa de 5 specialisti in online (marketing, web & graphic design, copywriting, SEO).

Avem statut de HubSpot Certified Agency Partner si Google Partner. Derulam campanii de lead generation si lead nurturing pentru clienti din Romania, Italia, Polonia si Ungaria.

Daca ai un proiect de promovare online, ne poti contacta pentru o discutie fara obligatii.

web2lead poate derula proiecte in urmatoarele domenii: marketing automation, Google AdWords, Facebook Ads, SEO, copywriting, WordPress, email marketing, eCommerce.

Daca vrei sa-ti derulezi singur proiectele de marketing online, poti gasi in acest site o sursa de inspiratie. Pentru a fi la curent cu noutatile publicate pe blog, aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

EchipaReferinte

INCUBOXX Business Center, Birou 311 45.752976,21.216380

De ce sa ne alegi?

Derulam proiecte de marketing online care genereaza conversii (lead-uri, vanzari) pentru clientii nostri. Gestionam bugete de marketing pe toate canalele de promovare online: Google Search, Google Display, Facebook, LinkedIn, email, afiliati, etc.

Avem o experienta pe piata de 16 ani, un numar de aproximativ 42 de proiecte pe care le derulam in 4 tari!

Strategie Online

Te putem ajuta sa intelegi avantajele si provocarile unui business online, de unde sa incepi, ce tool-uri sa folosesti si ce bugete sa aloci astfel incat sa ai asteptari confirmate de niste rezultate masurabile.

Campanii PPC

Campaniile Pay-Per-Click din promovarea online fac diferenta intre marketingul traditional si marketingul digital. Azi, tot mai multe companii aloca bugetele de marketing promovarii online deoarece, aici, jucatorii mici se pot bate de la egal la egal cu cei mari.

Web development

Te putem ajuta sa-ti dezvolti prezenta pe web incepand de la website si pana la vanzarea online. Nu-i usor sa alegi tool-urile potrivite pentru operarea in online dar nici foarte dificil daca stii ce vrei. Concret ce putem face:

Echipa W2L

Andreea Molnar

Copywriter

Pasionata de online, Andreea creeaza content pentru clienti din diverse industrii si il promoveaza pe diferite canale de marketing online.

Diana Marc

Graphic Designer

Creativa, cu initiativa si multa experienta, Diana se implica in proiectele de design grafic ale agentiei.

Cristian Nicolae
Cristian Nicolae

PPC Specialist

Cu experienta de 15 ani in marketing online, Cristian administreaza conturi mari de Google Ads, Facebook Ads si HubSpot.

Flavia Vulpe

Senior Marketing Specialist

Flavia isi foloseste creativitatea in proiecte de copywriting: SEO, landing page-uri, social media si marketing automation.

Denisa Iacob

Marketing specialist

Absolventa de Jurnalism si Stiinta Informarii, pasionata de fotografie, Denisa gestioneaza proiecte de marketing online pentru clienti din diverse industrii.

Tu?

Marketing specialist

Esti un bun copywriter? Cunosti canalele si metodele de promovare online? Poti face parte din echipa noastra. Intra in contact cu noi!