Web2Lead

Agenție de marketing online

Web2Lead este una din primele agenții de Inbound Marketing din România. Suntem o echipă de 5 specialiști în online (digital marketing, web & graphic design, copywriting, SEO).

Avem statut de HubSpot Certified Agency Partner și Google Partner. Derulăm campanii de lead generation și lead nurturing pentru clienți din România, Italia, Polinia și Ungaria.

Dacă ai un proiect de promovare online, ne poți contacta pentru o discuție fără obligații. Web2Lead poate derula proiecte în următoarele domenii: marketing automation, Google Ads, Facebook Ads, copywriting, WordPress, email marketing, Ecommerce.

Dacă vrei să-ți derulezi singur proiectele de marketing online, poți găsi în acest site o sursă de inspirație. Pentru a fi la curent cu noutăți publicate pe blog, abonează-te la newsletter-ul nostru.

De ce să ne alegi?

Derulăm proiecte de marketing online care generează conversii (lead-uri, vânzări) pentru clienții noștri. Gestionăm bugete de marketing pe toate canalele de promovare online: Google Search, Google Display, Facebook, LinkedIn, email, afiliați, etc.

Avem o experiență pe piață de peste 16 ani, un număr de aproximativ 42 de proiecte pe care le derulăm în 4 țări!

Campanii PPC

Campaniile Pay-Per-Click din promovarea online fac diferența între marketingul tradițional și marketingul digital. Azi, tot mai multe companii alocă bugetele de marketing promovării online deoarece, aici, jucătorii mici se pot bate egal la egal cu cei mari. 

Strategie online

Te putem ajuta să înțelegi avantajele și provocările unui business online, de unde să începi, ce tool-uri să folosești și ce bugete să aloci, astfel încât să ai așteptări confirmate de rezultate măsurabile.

Web Development

Te putem ajuta să-ți dezvolți prezența pe web începând de la website și până la vânzarea online. Nu este deloc ușor să alegi tool-urile potrivite pentru operarea în online, dar nici foarte dificil atunci când știi ce îți dorești. 

Echipa Web2Lead

Avem experiență, ne mișcăm rapid, iar tu obții rezultate imediate!

Andreea Șoșa

Copywriter

Pasionată de online, Andreea creează content pentru clienți din diverse industrii și îl promovează pe diferite canale de marketing online.

Diana Radoi

Diana Radoi

Marketing Specialist

Pasionată de muzică, design și elemente de grafică, Diana aduce un nou vibe echipei creative și proiectelor derulate.

Cristian Nicolae

PPC Specialist

Cu o experiență de peste 17 ani în marketing online, Cristian administrează conturi mari de Google Ads, Facebook Ads și HubSpot.

Flavia Rujan

Senior Marketing Specialist

Flavia își folosește creativitatea în proiecte de copywriting: SEO, landing page-uri, social media și marketing automation.

Denisa Iacob

Marketing Specialist

Absolventă de Jurnalism și Știința Informării, pasionată de fotografie, Denisa gestionează proiecte de marketing online pentru clienți din diverse industrii.

Karina Griguța

Marketing Specialist

Copywriter creativ și absolventă de Master în Marketing – Publicitate și Promovarea Vânzărilor, Karina viață reclamelor pe diferite canale online.